Utilitza els llits convertibles de MacMobles per acompanyar el creixement del teu menut

A MacMobles trobaràs una àmplia varietat de llits convertibles de tots els dissenys i estils per complaure els gustos del teu petit. Uns estils del més divertits i moderns perquè acompanyin el creixement dels més menuts i els facin tenir dolços somnis cada nit.

Amb els llits convertibles de les nostres botigues podràs tenir un bressol plegable per als primers anys de vida del teu fill i transformar-lo amb un llit per a quant sigui més gran. Aquests llits plegables compten amb tots els accessoris necessaris per cuidar del teu petit, ja que integren canviador, moisès plegable i caixons tant inferiors com laterals. A mesura que passin els anys no serà necessari reformar l’habitació del teu fill, ja que amb aquests llits convertibles podràs adaptar el bressol en un llit a la mida del teu petit.

Com aquest llit convertible, descobreix les seves característiques:

  • Llit de 90×190 + llit lliscant de 80×180
  • Tauleta
  • Escriptori
  • Buc didàctic
  • Armari de tres portes i dos calaixos, opcional

Visita’ns a les nostres botigues de mobles i descobreix l’àmplia col·lecció de llits convertibles dissenyats especialment per afavorir el descans infantil de la mà dels millors professionals en interiorisme de MacMobles. 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?