Un estudi inspirador perquè el teu fill es concentri

Amb la tornada al col·le, una de les majors preocupacions dels pares és que els seus fills enceten amb bon peu el curs escolar. Per a molts progenitors suposa un autèntic desafiament que el nen es prengui els estudis seriosament.

Estudiar pot ser una activitat estimulant sempre que es proporcionin les eines adequades i existeixi un ambient procliu. Per exemple, la disponibilitat de l’estudi del nostre fill és un factor determinant per millorar la seva concentració i allunyar definitivament el caos. Us suggerim tres claus a tenir en compte:

  1. Mobles adaptats: una bona taula d’estudi i cadira còmoda són essencials. El nen no ha de forçar la mirada, ni el coll ni l’esquena per comprendre el que llegeix. A MacMobles disposem de cadires ergonòmiques adaptades als gustos més exigents.
  2. Tot en ordre: perquè els llibres, ordinador i altres accessoris no distreguin la vista del petit és imprescindible un mínim ordre. Les prestatgeries modulars poden ser una opció convenient per ordenar les coses segons necessitats.
  3. Posa color a la teva vida: l’habitació d’un nen mai pot ser avorrida. Una elecció dels colors adequats farà que el teu fill trobi una motivació extra per no abandonar el seu estudi.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?