Tipus de bombetes per il·luminar la teva llar

Un factor a tenir en compte per il·luminar la teva llar és el tipus de bombeta que s’utilitza. Les tradicionals han perdut molts punts davant l’aparició de les de baix consum, que consumeixen cinc vegades menys i tenen una durada 8 vegades superior, perquè converteixen l’energia en llum en lloc de convertir-la en calor.

La seva única contrapartida és que triguen més a arribar a la seva esplendor total, per la qual cosa haurien d’instal·lar-se en llocs on la il·luminació hagi de ser perllongada. També són molt utilitzades les halògenes, caracteritzades per la seva llum blanca de gran intensitat (de vegades regulable), i les fluorescents, adequades per a estances en les quals es necessita la mateixa quantitat de llum durant temps, com a la cuina.

L’últim en tecnologia són els LED, llums perfectes per il·luminar racons puntuals i amb un rendiment extraordinari. Encara que el seu cost encara és alt; es preveu que en un futur se n’estengui l’ús i s’abarateixin considerablement.

Per acabar, cal tenir en compte que les últimes generacions de llums incorporen un avanç en el disseny i arriben a convertir-se en veritable elements decoratius: fins i tot poden esdevenir els protagonistes absoluts d’una estança. Models arquitectònics, minimalistes, clàssics, vintage, futuristes, colorits, discrets… n’hi ha per a tots els gustos i funcions. 

Tens dubtes? Els professionals de MacMobles podran dir-te com has de planificar la il·luminació de la teva llar al millor preu.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?