Tendències-de-decoració

Tendències de decoració

Les tendències de decoració per al 2020 ja són aquí. A veure, que tot pot canviar, però els pilars per a decorar els espais interiors de la teva llar ja estan presents.

El 2019 és cosa del passat i les tendències de decoració 2020 ja comencen a veure’s en els aparadors i showrooms de les diferents marques. En MacMobles, la botiga líder de mobles de Catalunya, ja estem al corrent d’això i per això durant aquest any t’acompanyarem per a fer lluir la teva llar i que mantinguis ambients renovats, moderns i pràctics.

Com ja sabràs, a MacMobles fem mobles a mida, personalitzats i t’ajudem a dissenyar els espais de casa teva. Què millor que els nostres especialistes per a recomanar-te i suggerir-te canvis.

És per això que hem preparat aquest article: perquè coneguis les tendències de decoració del 2020 i adaptis casa teva al present. Si estàs pensant a renovar espais i mobles o t’acabes de mudar, estàs en el lloc correcte.

Som-hi, si?

Primer de tot has de saber que durant aquest any la tendència del natural serà unes de les bases de la decoració d’interiors. La presa de consciència per part de la societat per cuidar el medi ambient i els desitjos de l’individu d’optar per ambients més frescos i relacionats amb la naturalesa creix. I això es veu reflectit no sols en el sector de la moda, el retail i la gastronomia, sinó també en la decoració.

Minimalisme… d’elements

Una de les tendències del 2020 se centra en les parets. Recordes aquells salons plens de quadres, mobles, objectes i monocromàtics (marró sobretot)? Doncs bé, això ja no es porta. Ni de prop: tot el contrari.

Aquesta tendència del minimalisme en els espais ve creixent en els últims anys i en aquest 2020 s’acaba d’accentuar… en els elements. Ara les parets seran protagonistes des dels colors: la mescla d’aquests.

Els colors seran protagonistes i són tendència en la decoració d’interiors. Dos, tres i fins a quatre colors en un mateix ambient. Lògic, amb colors pastels i dins d’una mateixa gamma. Així hi haurà llocs acollidors amb la sensació de modernisme.

Mobiliari pràctic

Molts elements en els ambients poden ser molt bonics i còmodes. Ara bé… són pràctics? La practicitat és una altra de les tendències per al 2020. Els mobles multifuncionals i modulars permet als usuaris estalviar espai i donar-li més d’un ús de manera versàtil.

Podem moure aquest tipus mobles al nostre gust de manera senzilla, donant-li nous usos i col·locant-los en diferents espais (segons la necessitat, clar).

Aprofitament de l’espai

Aquest punt el relacionem amb el mobiliari. És un fet que les cases i pisos són cada vegada més petites. Sobretot perquè les estades no tenen una funcionalitat única. És a dir: totes són per a viure.

És per això que els ambients es van transformar en multifuncionals. Cada vegada hi ha menys taules de menjador i més taules de centre. En el saló no només hi mengem, també ens tirem en el sofà per a veure pel·lícules i passar l’estona.

Per això, els ambients es tornen més lleugers; amb menys elements. Aquesta tendència de decoració també es consolidarà durant el 2020. Tal com esmentem, cal mantenir sempre la practicitat. Menys és més, però amb criteri.

 

decoració-Tendències

La il·luminació… protagonista

Per a afavorir la comoditat i el modernisme dels espais no podem oblidar-nos de la il·luminació.

D’una banda, veurem un creixement en la curvatura dels llums de sostre. Les formes arrodonides li sumessin dinamisme i moviment als espais.

A més, aquests llums seran protagonistes: amb innovadors i cridaners dissenys, faran notar la seva presència en els espais de l’habitatge.

Els colors… vells coneguts

Finalment, una altra de les tendències de decoració per a aquest 2020 són els colors. Ja ho hem comentat abans, amb les parets.

El beix és un vell conegut que tornarà estar present. Amb la seva gamma àmplia, transmetrà sensació de pau no sols en parets, també en mobles. A més, servirà per a harmonitzar espais i donar-los personalitat; per exemple: el bany.

Un altre dels colors que es ve és el taronja. Sumar i fondre aquest color al nostre espai ens donarà vida i frescor. No només en les parets… també en els mobles! Anima’t!

Des de MacMobles et convidem a conèixer les nostres exposicions i descobrir que mobles o sofàs encaixen millor amb les tendències i, el més important, amb els teus gustos.

A més, si necessites ajuda, pots contactar amb qualsevol dels nostres professionals. Ells t’ajudaran a dissenyar els espais i millor els ambients.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?