Solucions de MacMobles per a dormitoris juvenils

El punt de partida a l’hora de canviar el mobiliari i decorar un dormitori juvenil és comptar amb la opinió dels fills. ¿El motiu? Estan en un moment de la vida en el qual estan descobrint o reafirmant la seva personalitat, per la qual cosa resulta vital que acompanyi els pares a triar els mobles de la seva habitació. Encara que els pares l’ajudin en l’elecció i fins i tot tinguin la decisió final (“qui paga, mana”), la millor manera que se sentin bé en la seva habitació és dissenyant-la segons el seu gust.

El primer que cal tenir en compte perquè un espai passi a ser juvenil és eliminar qualsevol motiu infantil, incloses possibles sanefes en les parets. Una capa de pintura ajudarà a potenciar el canvi, podem optar per un color neutre com el blanc o un de relaxant com el blau o el verd pàl·lids (especialment efectius si el jove és hiperactiu). En cas que sigui tímid, un toc de taronja o groc l‘estimularan. També podem pintar una paret de ratlles o decorar-les amb vinil en cas de voler un toc més original. Si les cortines també necessiten un canvi, un estor donarà un aire més informal i actual a l’estada. 

Tens dubtes? Els professionals de MacMobles podran dir-te com planificar la decoració de dormitoris juvenils al millor preu.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?