Quin matalàs compro?

A l’hora de comprar un matalàs estem posant en joc el nostre descans físic i mental. Per aquest motiu, cal prestar especial atenció a l’hora d’adquirir el matalàs. Del material i la duresa dependrà el nostre descans i la nostra comoditat.

L’equip professional de MacMobles opina que el matalàs no ha de ser ni molt dur (excessiva tensió en l’esquena) ni molt tou (tensió als músculs). Cadascú ha de buscar aquell que millor s’adapti a les seves necessitats i gustos particulars. Deixant de banda les preferències, hi ha alguns criteris universals que el consumidor ha de tenir en compte.

Al post “Quin tipus de matalàs necessites?varem veure els diferents tipus de materials: molls, làtex, viscoelàstica i viscolàtex. Recorda que els més cars són els de làtex i els més barats són els de molls i escumes. L’elecció depèn de tu. En cualsevol cas, recorda que el material del matalàs determina la seva qualitat com a producte per gaudir d’un descans reparador. 

Tens dubtes? Els professionals de MacMobles podran dir-te com seleccionar el millor model de matalàs segons les teves necessitats.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?