Què cal tenir en compte en un dormitori juvenil?

Després del llit, el mobiliari d’un dormitori juvenil ha de preveure un armari i una zona d’estudi. Altres elements d’emmagatzematge com prestatgeries, llibreries, calaixeres o baguls són de vital importància perquè l’espai estigui ordenat i es generi una atmosfera adequada per treballar-hi.

Cal tenir en compte que, amb certa edat, els fills ja no són nens i necessiten més que mai un racó propi i personal dintre de la llar. El més important per a ells: participar en el disseny de la seva habitació. El més important per als pares: crear un espai confortable que els convidi a l’estudi i a l’ordre.

Si es compta amb l’espai suficient, resulta bona idea integrar en l’habitació una zona destinada a l’oci i al relax, que pugui compartir amb els seus amics quan vinguin de visita. Uns pufs o coixins, una catifa, una prestatgeria per a l’equip de música i els discos o un revister poden ser alguns dels elements que componguin aquesta àrea. No obstant això, hem de ser curosos en aquest apartat per no generar distraccions innecessàries quan estudien: instal·lar, per exemple, un televisor o una consola de videojoc pot tenir els seus riscos…

Finalment, els joves solen ser amants de les fotografies, els pòsters i els records: per evitar el caos podem instal·lar-los una pissarra de suro o un mural més gran on puguin enganxar-hi els seus creatius collages. Tens dubtes? Els professionals de MacMobles podran dir-te com planificar la decoració de dormitoris juvenils al millor preu.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?