Prepara l’habitació del teu nadó

L’arribada d’un nadó suposa el desafiament més important per a pares novells. Això inclou la remodelació de la llar i assignar un espai privilegiat al nadó que li faci els honors en la més càlida benvinguda.

Existeixen nombrosos accessoris que faciliten la criança del bebè. No obstant això, entre tanta varietat, alguns pares segurament es pregunten quins són els mobles indispensables. A MacMobles et donem les claus:

  • Bressol: l’aspecte fonamental és que compleixi la normativa vigent de seguretat. Hauríem de comprar un gran que pot utilitzar-se fins als dos anys (o fins i tot més), ja que el moisès de seguida es quedarà petit. Per evitar contratemps, és indispensable que als models amb quatre rodes, almenys dos puguin bloquejar-se.
  • Banyera i canviador: es poden adquirir junts o per separat. Els hi ha amb calaixos per guardar roba, plegables, de fusta… La banyera no ha de tenir vores per no esgarrapar la pell del petit.
  • Moble de joguines: afavoreix una bona organització. Els més pràctics són els que tenen rodes, ja que poden traslladar-se fàcilment per tota la casa.
  • Armari rober: si no tens armaris de paret, aquesta és una de les peces bàsiques. Cal planificar bé l’espai del que disposes per comprar un, així com gestionar bé la variable de durabilitat en el temps.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?