Nova revista MacJuvenil. Ho tenim! I és per a ells

Els protagonistes de la nova revista MacJuvenil de MacMobles són els nostres fills i filles en les seves edats més intenses i divertides: nens, adolescents i joves.  

El catàleg MacJuvenil, que ja el pots trobar a totes les botigues MacMobles i també descarregar-te’l des de la web, presenta una acurada selecció de dormitoris de disseny més modern així com una multitud de combinacions per treure el millor profit de cada centímetre d’espai, adaptar-se a tots els gustos i cobrir totes les necessitats. 

Dins l’oferta de MacJuvenil trobaràs també un ampli ventall de colors i una gran varietat de tèxtils i acabats.

 MacJuvenil divideix la seva nova proposta en tres franjes d’edat: De 0 a 8 anys, de 8 a 16 anys i de 16 en endavant. 

Habitacions per a nens de 0 a 8 anys: començant pels més petits de la casa, a MacMobles hem creat un alegre mobiliari infantil que es va adaptant a mesura que els nens van creixent. Llitets amb mòdul canviador que després es transformen en llits són un exemple d’una idea molt pràctica. Això, a més a més, resulta una bona inversió i estalvi per a les famílies.

Habitacions per a adolscents de 8 a 16 anys: Ara els nens comencen a necessitar més espai per als seus jocs i una zona per fer els deures. I potser també han de compartir habitació entre germans i germanes. Lliteres, llit niu, escriptoris, prestatges, calaixos amb rodes… tot aquest mobiliari pensat per adaptar-se als espais i a les necessitats de cada moment.

Habitacions per a joves de 16 anys en endavant: els joves necessiten un entorn pràctic i una bona zona d’estudi. Però a més s’han de sentir a gust en el seu espai personal. Des de versàtils escriptoris amb cadires còmodes fins a un divertit puff com a nota desenfadada, a MacMobles tenim solucions per a tots els gustos i necessitats.

Ah, i tot això amb la possibilitat de finançar les vostres compres des de 3 mesos fins a 60 mesos.

Descarrega’t ara l’ exemplar de la nostra revista MacJuvenil i vine a les nostres botigues a veure les exposicions de la nova gamma de llits, mobles i armaris per a les habitacions del teus fills i filles.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?