Et regalem la millor benvinguda amb mobles rebedor

No subestimis el poder dels mobles de l’entrada

Mobles rebedor: Una vegada més, us portem al nostre blog una infinitat de consells que probablement no sabies i són precisament aquests consells els que t’ajudaran a crear l’ambient que desitges a casa teva. Què és el primer que et fixes quan entres en una casa? Segurament ara diguis, la pintura, els quadres, el terra… però no és així i t’ho assegurem, el primer amb el que et fixes a l’hora d’entrar a una casa són els mobles del rebedor. Pensa durant uns minuts quins mobles tens a la teva entrada, mobles foscos i antiquats? mobles que amb calaixos que no recordes ni del que guardes en el seu interior? mobles poc funcionals que resten espai? Si les respostes a totes aquestes preguntes son afirmatives… tens un problema però pel contrari nosaltres tenim la solució. Et desemmascararem alguns (molt bons trucs) que necessites conèixer per a donar la millor benvinguda als teus convidats i només hauràs d’afegir mobles de rebedor. T’animes?

De la porta a l’entrada, o les 4 maneres de regalar la millor benvinguda

1. No de donem l’esquena a la llum: no ens cansarem mai de repetir-ho, ens declarem amants de la llum natural que entra per a tots els racons de la casa,  la casa teva no té molta llum natural? Llavors amb més raons no podem posar fre a la poca llum que entra, què podem fer? en aquests casos, el primer que farem serà buscar mobles blancs, minimalistes i que no ocupin massa espai, ja que si entra poca llum, el que menys ens interessa en aquest moment és que els mobles ens restin més llum. Així que, la nostra llista d’imprescindibles serà aquesta: un moble petit, blanc i minimalista que sigui perfectament funcional, sembla missió impossible però no ho és, i t’ho demostrem amb els nostres models. Però… per què els busquem minimalistes? Si volem un moble massa recarregat aconseguirem l’efecte contrari, tindrem un moble que resta espai visual i casa nostra semblarà més petita. I blanc? El blanc és el color de la llum per excel·lència, pintar les parets de blanc i combinar-ho amb mobles blancs i teixits color terra és la millor opció per a les cases petites o fosques, ja que la llum rebota en els espais blancs i la multiplica màgicament. 

 

2. Amb “duende” o art innat: dotarem el nostre rebedor amb els millors mobles d’entrada, ja hem vist com han de ser aquests mobles, ara parlarem de la funcionalitat. Si tens la grandíssima sort de tenir una casa amb jardí o una casa gran et diem que el que necessitaràs sí o sí (o el que ens agrairàs en aquests) és tenir un espai on poder asseure’t, deixar les sabates brutes del carrer, penjar la jaqueta i calçar-te les teves còmodes sabatilles i això s’aconsegueix amb un rebedor gran i amb mobles que acompanyin aquesta funcionalitat. Parlem d’un banc on asseure’s, un penjador o un armari prou gran com per a guardar les jaquetes a l’hivern i les bosses de platja a l’estiu, per què no? Us deixem algunes de les nostres millors opcions perquè us inspireu i ja de pas aprofitem per a dir-vos que teniu una botiga MacMobles prop de casa 😉

3. Taules que cobren sentit: anem a un dels punts que nosaltres més ens agrada i us assegurem que us regalarem la vida amb això. Prova de donar una altra funcionalitat al mobles per a ser més original que ningú, per exemple on tu veus una taula auxiliar, nosaltres veiem mobles de rebedor, i t’ho demostrarem. 

Afegeix una petita taula auxiliar, de potes llargues o com més t’agradi en el rebedor, a part de quedar-te amb tots els teus convidats, tindràs un moble minimal de manera que evitaràs aglomeracions innecessàries d’elements que no necessites i que resten espai, et recomanem que damunt de la taula hi afegeixis un bol per a deixar les claus de casa i del cotxe, i un mirall per a donar-te l’última repassada abans de sortir de casa. T’està encantant i nosaltres ho sabem 😉 

4. Al joc de les cadires: coneixes aquest famós joc, veritat? El que tothom jugava a la seva infància, perquè res més lluny de la realitat, en aquest tip us proposem que ajunteu dues cadires o dos tamborets per a crear un banc com a mobles entrada. Creiem que és una manera perfecta de rebre als teus convidats, que se senten com a casa ja que des d’un inici els estàs oferint que s’asseguin amb tu a gaudir d’una de les millors vetllades. Com ho veus? És elegant, senzill i simple. Si li vols donar un toc rústic, pots optar per triar cadires o tamborets de canya que donin aquest toc rústic que tant ens agrada a tots, recordem a més que en el primer tip que us hem compartit us demanàvem que els mobles fossin blancs o de fusta clara, i no sortim del nostre posicionament així que només et queda acostar-te a la teva botiga MacMobles i començar a pensar en totes les teves opcions decor per als mobles de rebedor preparat? T’esperem 😉

Què us han semblat tots nostres tips? Volem demanar-vos alguna cosa, com aquest blog està pensat per a tots vosaltres, volem que ens deixeu als comentaris tots els dubtes decor que tingueu, si és millor llits niu o lliteres, si pintem de blanc o de color clar… totes i cadascuna d’elles us les anirem responent i donant-vos consells, així que ja ho sabeu, ara és el vostre torn. Us esperem als comentaris.

I finalment però no menys important, us convidem a tots a seguir-nos en les nostres xarxes socials. Allà deixem moltíssimes novetats de mobles per a totes les edats i estils decoratius.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?