Mobles a prova de mascotes

La meravellosa companyia d’una mascota, els valors que ens aporta: tendresa, fidelitat i afecte no es paguen amb res. No obstant això, per tots és sabut que la seva cura comporta una especial dedicació, més si conviuen sota el nostre mateix sostre.

A priori, animals i mobles no sembla la millor combinació, però si seguim uns fàcils consells veurem com el mobiliari sobreviu intacte a les entremaliadures de les nostres mascotes:

  • Rajolí d’aigua: per evitar que el gos, i especialment un gat, esgarrapi els mobles. Podem tenir a mà un spray i ruixar-los amb aigua quan es disposin a esgarrinxar. Aquesta táctica, de forma repetida, permetrà que l’animal associï la seva acció amb el càstig.
  • Mobiliari adequat: el tipus de tèxtils que integren la decoració és un dels punts clau, per exemple: cobrir el sofà amb una funda amb gomes perquè en cap cas pugui moure-la. Per altra banda, és recomanable que els sòls no siguin parquet i, si escau, que et decantis per un pis de ceràmica ja que no es ratlla, no s’embruta tant i és més fàcil de netejar.
  • Tria un racó per a la teva mascota: ell també necessita el seu propi espai habilitat d’acord a les seves necessitats, un lloc on dormir, menjar i guardar algunes joguines. Al mateix temps que el nostre animal se sent més còmode, evitem la seva presència constant – i de vegades inoportuna – dels espais comuns.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?