muebles-a-medida

Per què és millor comprar mobles a mida?

Tots els avantatges que has de tenir en compte si vols escollir mobles fets a mida

Casa nostra és un espai molt personal que parla de nosaltres. Hi plasmem els nostres gustos, estils i intentem aprofitar cada espai. És per aquest motiu que els mobles a mida són sempre una molt bona opció perquè s’adaptin a la perfecció als espais més conflictius que no són de mides estàndards.

A més, si el que vols és que et fem l’esmòquing a mida, el que et portem avui és un article carregat de beneficis pels quals els mobles a mida són la millor opció, si el que busques són mobles que s’adaptin 100% pel que fa  a estil, disseny i mides.

 

ventajas-muebles-a-medida

Avantatges dels mobles a mida

Un sinònim que podria definir els mobles fets a mida seria “total adaptabilitat”. El principal avantatge d’aquest tipus de moble és la capacitat d’adaptar-se perfectament als espais, aprofitant al màxim tots els metres útils i racons de casa. Això és possible gràcies al fet que els mobles fets a mida, es caracteritzen per ser peces úniques que han sigut creades per a un espai en concret.

 

Una opció ideal per a tota mena d’espais

Si el teu objectiu és aconseguir un espai optimitzat i ben aprofitat, els mobles a mida són la millor opció. Recorda que no són mobles estàndards, sinó que estan confeccionats especialment per a tu i pels teus espais, ja que abans de confeccionar-los prendre’m les mides adequades.

Tot i així, has de tenir en compte una sèrie de pautes estètiques, ja siguin de materials, colors o estils preferents pels teus mobles a mida.

 

No hi ha cap racó que s’hi resisteixi

Un dels principals avantatges dels mobles a mida és que no hi ha límit per a la creativitat. Es poden confeccionar per a qualsevol espai disponible que tinguis, ja sigui sota l’escala a una columna, un espai buit…

Gràcies a aquests mobles podràs gaudir d’espais útils on abans no els tenies i podràs gaudir de més espai d’emmagatzematge.

 

Un somni: un armari a mida

Qui no ha somiat mai en tenir un armari 100% personalitzat a l’habitació? O un vestidor fet a mida? Sempre solem tirar per un armari estàndard per temes de pressupost, tot i així, saps perfectament que els avantatges que ofereix un armari fet a mida no són els mateixos que els que ofereix un armari estàndard, ja que aquests no solen aprofitar els espais buits, tot al contrari.

Els armaris no aprofiten del tot l’espai d’alçada que solen tenir les habitacions i d’aquesta manera es perd molt d’espai.

Un armari fet a mida, es complementa a la perfecció amb l’habitació, ja que no està fabricat amb materials estàndards sinó que els esculls tu segons els teus gustos o preferències estètiques i de decoració.

 

muebles-a-medida-barcelona

 

Sens dubte, un armari a mida és una joia i una inversió segura amb grans beneficis.

Els mobles a mida aporten una infinitat de solucions de les quals no en pots prescindir, vine a les nostres botigues i ens encarregarem de fer-te el projecte a mida, de transportar-ho i muntar-ho sense cost afegit.

 

Us desitgem un bon dia!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?