Moble d’oficina: prestatgeria piramidal

Les característiques que haurien de definir un bon moble d’estudi són la funcionalitat, la capacitat d’emmagatzematge i la comoditat. A MacMobles t’oferim una àmplia varietat de mobles d’oficina, d’estudi i llibreries que et permetran treballar de forma organitzada i t’oferiran un ambient càlid i un confort excel·lent per ajudar-te a concentrar en les teves tasques.

Per poder treballar en condicions, necessitem alguns requisits bàsics. A simple vista no sembla fàcil tenir un espai de treball en una sala tan diminuta; però res és impossible. 

Tria un escriptori i armaris estrets per poder posar documents i el portàtil. Posa llums d’escriptori que ocupin poc espai i evita tenir moltes coses escampades per l’escriptori adjudicant-los un lloc als armaris de paret. Complementa les solucions d’emmagatzematge amb organitzadors d’interior per guardar-hi revistes i llibretes i amb una caixa per a cada membre de la família. Et proposem una prestatgeria piramidal amb 4 prestatges en fusta de mànec natural envellit. Estructura de ferro negre. 175×160 cm.

Dóna-li un cop d’ull als nostres estudis i despatxos! Fets a mida de les vostres necessitats i espai. Gran varietat de combinacions i colors a escollir. Tot el que necessitis, ho trobaràs a MacMobles. Ho tenim!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?