Mobiliari juvenil amb dissenys moderns i gran varietat de colors

A MacMobles destaquem la flexibilitat dels dormitoris juvenils i la versatilitat dels modulars. Molts d’ells es caracteritzen pels seus dissenys moderns i per la gran varietat de colors. Com aquest dormitori format per llitera amb armari de 2 portes barana, escala i taula escriptori.

Els llits niu inclouen en la seva part inferior calaixos i altres sistemes d’emmagatzematge per guardar roba, llençols, objectes personals. Si l’estança no és gaire gran, podem optar per les lliteres, una opció pràctica que ens permet estalviar espai i diners. En cas que siguin factibles els dos llits independents, es poden col·locar en angle i enganxats a la paret  per guanyar el màxim espai. 

Les col·leccions de mobles juvenils tenen sempre en compte els escriptoris a joc amb la resta de l’habitació i amb els complements necessaris per facilitar l’estudi: accessori per al teclat de l’ordinador, calaixos, arxivadors… A més, ofereixen solucions per adaptar-se a diferents tipus d’espais, així per exemple hi ha escriptoris raconers per aprofitar aquest espai o amb una longitud que arriba al capçal del llit.

Tens dubtes? Els professionals de MacMobles podran dir-te com planificar la decoració de dormitoris juvenils al millor preu.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?