MacMobles ofereix una gran selecció de tapisseria al millor preu

La decoració tèxtil no es limita a les cortines de la llar, sinó que s’estén a altres elements decoratius com la tapisseria, les fundes de sofà o els coixins. Al mercat  hi ha marques que ofereixen veritables obres d’art plasmades en teles d’alta qualitat i amb motius originals per revestir el sofà, la butaca, les cadires o els coixins: una excel·lent opció per donar un aire nou a la teva llar sense haver de fer una reforma amb profunditat.

L’ús continuat dels elements en els quals t’asseuràs fa que sigui important triar teixits resistents com el jacquard o el cotó. Busques que siguin molt pràctics? A MacMobles aconsellem comprar teles amovibles i rentables per assegurar-los una vida més llarga.  

Respecte al color i al disseny tèxtil, hauríem de tenir en compte el conjunt de l’estança per obtenir una màxima harmonia. Per exemple, si tens un sofà o un cobertor estampat, és millor optar per cortines llises per evitar que dos estampats diferents competeixin i creïn un ambient sobrecarregat. 

Si, per contra, l’estança és asèptica i minimalista, unes cortines de colors, de ratlles, amb dibuixos florals o geomètrics crearan un contrast animat i divertit. Una altra opció molt comuna és combinar cortinetes lleugeres i transparents (o semitransparents), que funcionin com una subtil pantalla gairebé permanent, amb unes cortines més pesades i opaques que podem estendre segons privacitat que vulguem tenir i la quantitat de llum que necessitem a cada moment. En aquest cas, el contrast entre dues tonalitats diferents serà tot un èxit.

Tens dubtes? Els professionals de MacMobles podran dir-te com has de combinar els elements tèxtils de la teva llar, al millor preu.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?