avantatges-llits-niu

Llits Niu: avantatges

Els llits niu tenen molts avantatges. Més encara si no tenim espai a casa nostra. En general les col·loquem a les habitacions dels nostres nens.

Moltes famílies utilitzen els llits niu quan tenen una habitació i dos fills. Aquest ús és el principal dels llits niu. Al seu torn, quan els nens conviden amics a casa, els llits niu tornen a prendre protagonisme.

MacMobles tenim una secció específica per a aquesta mena de llits ja que són molt sol·licitats. Però… quins són els avantatges dels llits niu? En aquest article te les expliquem totes!

Més espai

Un dels avantatges dels llits niu és que li donen més espai a les habitacions. Aquest format compacte aprofita al màxim la superfície de l’ambient.

No tots tenim habitacions de sobres. Tot el contrari: les habitacions es van reduint.

Al ser un moble compacte, es pot incorporar a l’armari, de manera que tenim lloc per a posar prestatgeries i escriptoris.

En estar tot contra la paret, els llits niu li oferiran a l’habitació un ampli espai per a realitzar altres activitats. En idioma de nens: jugar.

Comoditat

Tal com hem comentat anteriorment, la comoditat de la llar és el que tots desitgem, cert? Més enllà de les reduccions d’espais, amb els llits niu podem no sols aprofitar al màxim l’espai, sinó també estar còmodes.

Aquest tipus de llits permeten una ampliació perquè un altre integrant de la família o un convidat pugui descansar. Bones notícies: el llit és còmode i no ocupa espai.

Aquests llits auxiliars es llisquen per sota del llit principal oferint confort al convidat. Una vegada passada la nit ho tornem a col·locar sota i tornem a guanyar espai a l’habitació.

El llit niu auxiliar, si bé està sota el llit principal, pot estar sempre feta i llesta per a ser utilitzada. En un plis tindràs el llit principal i el del convidat llestos per a utilitzar-se.

 

llits-niu-avantatges

Magatzematge

Hi ha llits niu que no porten llits auxiliars, sinó que tenen diversos calaixos. Aquí trobarem un altre gran avantatge: tindrem molt espai d’emmagatzematge.

Ja sigui per a guardar joguines o roba, els llits niu amb calaixos ens oferiran un ampli espai d’emmagatzematge sense interferir amb l’espai i la comoditat de l’ambient.

Protecció

Un altre avantatge dels llits niu és la protecció que li pot brindar a un nen petit. Posem com a exemple que el nostre nen acaba de deixar el bressol.

Els llits niu ofereixen un ampli espai, sense objectes perillosos sobre el cap, peus i costats. A més, amb la simple col·locació d’una barrera, evitarem que el nen caigui (tots sabem que els nens es mouen moltíssim durant la nit)

D’aquesta manera, els llits niu ofereixen una sèrie d’avantatges a l’hora de decorar i ambientar l’habitació dels nostres petits. Depenent de l’opció que triïs, podràs rebre visites i oferir-los un lloc molt còmode per a descansar.

Aquest avantatge també la portem a l’ordre i l’emmagatzematge. Si tries un llit niu amb calaixos podràs guardar una gran quantitat d’objectes sota ella.

A MacMobles, la botiga de mobles a Catalunya, treballem de manera personalitzada: t’ajudem en el teu projecte i fem dissenys a mida per al teu espai.

Coneix la nostra secció d’habitacions infantils i tria l’opció que més t’agradi.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?