Llits abatibles pràctics i moderns per a habitacions espaioses i acollidores

Aconsegueix amb els llits abatibles de MacMobles una habitació infantil o juvenil pràctica, espaiosa i, alhora, acollidora. Descobreix tota la gamma de models i composicions i tria la que més s’adapti als teus gustos i necessitats.

Els llits abatibles de MacMobles compten amb un llit abatible horitzontal o vertical que permet tenir en un mateix moble un escriptori, una estanteria o calaixos i distribuïdors. Entre els models de la nostra col·lecció podràs trobar-hi diferents combinacions en les quals hi ha llits lliscants i compactes, armaris pont, calaixos contenidor, altells i altres elements organitzadors per fer de la teva habitació un espai pràctic per guardar les teves pertinences.

Els dissenys d’aquests mobles de dormitori juvenil i infantil han estat escollits especialment perquè agradi als més menuts, amb colors divertits i dissenys moderns per tal que la seva habitació sigui una de les seves estances preferides. Com aquest llit abatible vertical de 90×190 cm amb altell i escriptori plegable. Opcional: Llum led i conector USB a la llitera. Armari de dues portes i quatre calaixos i prestatgeria lateral.

Visita’ns a les nostres botigues de mobles i demana assessorament als nostres experts interioristes que t’ajudaran de manera personalitzada a trobar el llit abatible més idoni per a tu i el teu menut.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?