Llits abatibles per aprofitar millor les habitacions

Als Espais MacMobles by Ros trobaràs gran diversitat en dormitoris juvenils amb dissenys originals: llits compactes, lliteres, llits niu, habitacions sènior pels més grans… fins i tot llits abatibles per aprofitar millor les habitacions.

Aquests espais contenen una mostra significativa dels seus productes amb l’objecte que els clients de Mobles Ros i de MacMobles puguin tenir una experiència més propera i directa de les composicions dels seus mobles.

Mobles Ros, que forma part destacada de l’oferta de MacMobles, destaca com a marca per la qualitat dels seus materials, el disseny innovador i actual, la varietat de colors i la seva multitud de combinacions que fan dels seus mobles una solució ideal per a l’equipament de les habitacions de nadons, nens i joves, a més d’altres categories de productes. 

En aquesta mostra trobaràs armaris, zona d’estudi, prestatgeries i multitud de complements a escollir. Habitacions juvenils amb diferents mides per adaptar-se a les vostres necessitats. I amb la qualitat i funcionalitat de sempre!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?