Lliteres per optimitzar l’espai i estalviar diners

Les lliteres són una opció pràctica que ens permet estalviar espai i diners davant la falta d’habitacions a casa. A MacMobles i Mobles Ros destaquem la flexibilitat dels dormitoris juvenils i la versatilitat dels modulars. Molts d’ells es caracteritzen pels seus dissenys moderns i per la gran varietat de colors.

Pots veure diversos models de lliteres als espais d’exposició situats a les botigues del grup MacMobles a Catalunya. Aquests espais, anomenats “Espais MacMobles by Ros”, contenen una mostra significativa de productes amb l’objecte que els clients de Mobles Ros i de MacMobles puguin tenir una experiència més propera i directa de les composicions dels seus mobles.

Les col·leccions de mobles juvenils tenen sempre en compte els escriptoris a joc amb la resta de l’habitació i amb els complements necessaris per facilitar l’estudi: accessori per al teclat de l’ordinador, calaixos, arxivadors… A més, ofereixen solucions per adaptar-se a diferents tipus d’espais.

Tens dubtes? Els professionals de MacMobles i Mobles Ros podran dir-te com planificar la decoració de dormitoris juvenils al millor preu.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?