Lliteres per moblar l’habitació dels teus fills de manera completa

Amb les lliteres de la botiga de mobles MacMobles no tan sols podràs gaudir de dos llits ocupant l’espai d’un, sinó que podràs gaudir de molt espai per emmagatzemar tant roba com objectes i d’un espai d’estudi per als teus fills pràctic i útil per a les seves necessitats.

Si el que busques és moblar l’habitació dels teus fills de manera completa però sense treure-hi espai d’oci, les lliteres amb composició de mobles són la teva millor opció. Ofereix-los en un sol moble la millor comoditat per dormir, el millor espai per estudiar i molts racons i calaixos en què poder guardar la seva roba i pertinences.

Escull entre tota la gamma de composicions de lliteres la que millor s’adigui a les necessitats del teu fill. Entre la nostra selecció trobaràs composicions amb canapè amb llis inferior, calaixos i calaixeres, estanteries, caixons contenidors, taules d’estudi, armaris integrats, escales, etc. Com aquest dormitori, descobreix les seves característiques:

  • Llitera amb llit superior de 90×190 cm
  • Llit inferior de 135×190 cm
  • Quatre calaixos contenidors
  • Opcional: armari de dues portes 298 €
  • Escala amb tres portes i un contenidor 332 €
  • Llibreria combinada amb portes 206 €

No t’oblidis que si necessites assessorament o necessites un moble o llitera a mida, pots venir a les nostres botigues de mobles on rebràs una atenció personalitzada i on els nostres experts interioristes et guiaran cap a la millor opció.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?