Les lliteres són una opció pràctica per estalviar espai

Les lliteres són una opció pràctica que ens permet estalviar espai i diners davant la falta d’habitacions a casaAmb elles evites haver de posar dos llits junts; i a més, les lliteres ofereixen molt espai a sota per guardar-hi joguines, llibres i roba. Els teus fills estaran contents de poder tenir més espai per jugar. 

Amb les lliteres de la botiga de mobles MacMobles no tan sols podràs gaudir de dos llits ocupant l’espai d’un, sinó que podràs gaudir de molt espai per emmagatzemar tant roba com objectes i d’un espai d’estudi per als teus fills pràctic i útil per a les seves necessitats. Com aquest dormitori, descobreix les seves característiques:

  • Llitera amb llit inferior i dos calaixos niu
  • Opcional: tauleta de dos calaixos i rodes, armari de tres portes i sis calaixos
  • Increment color complementari ferros escala 

Les col·leccions de mobles juvenils de MacMobles tenen sempre en compte els escriptoris a joc amb la resta de l’habitació i amb els complements necessaris per facilitar l’estudi: accessori per al teclat de l’ordinador, calaixos, arxivadors… A més, ofereixen solucions per adaptar-se a diferents tipus d’espais.

Escull entre tota la gamma de composicions de lliteres la que millor s’adigui a les necessitats del teu fill. Entre la nostra selecció trobaràs composicions amb canapè amb llis inferior, calaixos i calaixeres, estanteries, caixons contenidors, taules d’estudi, armaris integrats, escales, etc. 

Tens dubtes? Els professionals de MacMobles podran dir-te com planificar la decoració de dormitoris juvenils al millor preu.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?