La prioritat de MacMobles és aportar valor als clients

A MacMobles la prioritat és sempre l’aportació de valor als nostres clients. Per això, els més de 150 professionals que integrem l’equip de MacMobles ens guiem dia a dia per una actitud de servei i d’orientació als clients. Volem que qualsevol persona que entri a les nostres botigues en surti amb el producte que hi venia a buscar. Però, sobretot, volem que se n’emporti un record gratificant, avalat pel compromís i el tracte personalitzat dels nostres professionals i per la qualitat i la innovació dels nostres productes i propostes. 

La fundació de MacMobles a principis de l’any 1994 sorgia de la necessitat i la voluntat de guanyar competitivitat i adaptar-se als canvis i noves tendències d’un sector, el de la venda de mobles, en clara transformació. Però la filosofia de MacMobles anava més enllà: naixia com una fórmula empresarial innovadora, que volia aglutinar sota el seu paraigües empreses dedicades a la venda de mobles i a l’interiorisme d’arreu de Catalunya, amb la voluntat de fer-les fortes i competitives, per fer front a d’altres fórmules en auge com les grans superfícies o les empreses franquiciades.

Des d’aquells inicis, el grup no ha parat de créixer. Amb les oficines centrals a Vic, actualment l’integren 40 comerços de mobles i d’interiorisme de 35 poblacions diferents. Junts conformen una superfície comercial de més de 30.000 metres quadrats i presenten una facturació anual agregada de més de 12 milions d’euros. 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?