L’oficina a casa

Treballar a casa mai havia estat tan eficaç. A MacMobles trobaràs una selecció de mobles i complements infalibles per donar forma als teus projectes més importants. També disponibles per dormitoris juvenils!

  • Escriptoris. Crea una zona de treball o estudi amb una taula que s’ajusti a les teves necessitats. Et concentraràs molt millor.
  • Cadires. Ergonòmiques, giratòries, dinàmiques, elevables i regulables. La millor inversió per treballar assegut amb una postura saludable. Un consell: busca una cadira confortable que et proporcioni descans a les cames. I a més, assegura’t que la taula té prou espai per col·locar tot el que necessitis. Estar a gust és imprescindible per treballar.
  • Calaixeres i prestatgeries. L’ordre és essencial en qualsevol lloc de treball. Una bona prestatgeria de capacitat i disseny adequats a les teves necessitats t’ajudaran a estalviar espai i temps.
  • Accessoris d’escriptori. Tria els teus aliats imprescindibles per treballar des de casa. Un arxiu ordenat afavoreix la bona gestió i consecució de projectes.

Vine a MacMobles i tria el teu estudi. Trobaràs els models amb més estil i al millor preu!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?