Estètica i funcionalitat per donar vida a espais extraordinaris

Espais diàfans, formes geomètriques pures, colors per a tots els gustos… Així són les nostres composicions: disseny contemporani per a la gent d’avui. Amb matèries naturals, fabricació de qualitat i una estètica molt depurada. S’integrarà perfectament a la teva vida.

Els mobles MacMobles estan pensats per ser duradors, funcionals i representatius d’una forma de viure. Encaixaran a la perfecció a l’habitació que més s’habiti de la casa. Com aquest menjador de 300 cm de fusta laminada. Està format per mòdul baix amb dos calaixos, mòdul amb portes, calaix i cub i prestatgeria diàfana. Disponible en varis colors i acabats.

El mobiliari a mida segueix sent un dels punts més forts i identificatius de MacMobles. Crear ambients complets, i especialment a mida, ens apropa molt a les veritables necessitats dels nostres clients. L’objectiu de MacMobles és que aquests puguin escollir amb comoditat ajustant-nos al màxim al seu pressupost.

A MacMobles comptem amb un llarg recorregut professional i un coneixement gairebé incomparable dels veritables hàbits a l’hora de decorar la nostra casa. Ens adaptem i actualitzem als nous temps perquè aquest ofici requereix de molta capacitat de transformació, de flexibilitat i de psicologia per conèixer les noves formes de vida de cadascuna de les generacions que conviuen en la nostra societat, i sobretot a cada casa. Vine a les nostres botigues!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?