Espais MacMobles by Ros, la millor mostra de dormitori infantil i juvenil

El mobiliari infantil i juvenil de Mobles Ros està pensat per solucionar qualsevol problema d’espai de pares i mares. Són productes ergonòmics al servei de l’usuari, funcionals i únics que s’adapten a les exigències més variades. Alguns d’aquests productes figuren com a espais destacats d’exposició a les botigues de la cadena MacMobles a Catalunya.

Aquests espais, anomenats Espais MacMobles by Ros, contenen una mostra significativa dels seus productes amb l’objecte que els clients de Mobles Ros i de MacMobles puguin tenir una experiència més propera i directa de les composicions dels seus mobles.

Mobles Ros compta amb un gabinet tècnic de disseny amb connexió constant i directa amb la producción. La seva gestió, totalment informatitzada, posa a disposició dels clients la seva pròpia llibreria informática amb els seus diversos acabats i els seus variats colors. D’aquesta manera, l’especialista pot realitzar un projecte de mobiliari individualitzat i personalitzat per a cadascun dels clients.

Descobreix la millor mostra de dormitori infantil i juvenil de Mobles Ros a les botigues de MacMobles!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?