Els Espais MacMobles by Ros ofereixen solucions pràctiques per al teu habitatge

L’activitat de Mobles Ros se centra en el disseny i la fabricació de mobiliari infantil i juvenil, complements i tèxtils. Alguns dels seus productes figuren com a espais destacats d’exposició a les botigues de la cadena MacMobles a Catalunya.

Aquests espais, anomenats Espais MacMobles by Ros, contenen una mostra significativa dels seus productes amb l’objecte que els clients de Mobles Ros i de MacMobles puguin tenir una experiència més propera i directa de les composicions dels seus mobles.

La visió realista i immediata del disseny de l’espai, juntament amb el servei que Mobles Ros i MacMobles ofereixen als seus clients, constitueix un nou concepte de mobiliari, adaptat als nous habitatges, cada vegada més petits i amb més necessitats d’emmagatzematge.

L’objectiu dels Espais MacMobles by Ros és oferir solucions per als diversos espais que constitueixen avui en dia l’habitatge, donant com a resultat espais més oberts i personals. En aquests espais destacats d’exposició, el mobiliari està compost per peces molt estudiades, a partir de les quals es pot dur a terme un projecte personalitzat per a cada client i per a cada espai.

Visita els Espais MacMobles by Ros a les botigues de MacMobles!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?