El teu nadó ja té canviador?

Acabes de ser mare o ho seràs ben aviat? El canviador és un dels mobles que més utilitzaràs ja que faciliten molt la tasca del canvi de bolquer. Els calaixos i lleixes et permeten tenir tot el que necessites a mà perquè no et despistis i no hagis de deixar el nadó sol ni un segon. 

A les nostres botigues trobaràs diferents combinacions de bressols, canviadors, emmagatzematge, etc. Tot el que necessitis per al teu fill ho trobaràs als Espais MacMobles by Ros; espais d’exposició situats a les botigues del grup MacMobles a Catalunya.

Hi ha solucions de diferents estils i mides i a preus molt assequibles. Com que nosaltres ja hem escollit els productes per tu a la mostra, et resultarà molt fàcil recrear el que veus aquí a casa teva. Dóna un cop d’ull i troba solucions interessants per a tu i el teu nadó.

Tens dubtes? Deixa’t aconsellar per els nostres especialistes en moble infantil. Recorda que a MacMobles i Mobles Ros destaca la varietat de dormitoris infantils. Vine a les nostres botigues i descobreix els Espais MacMobles by Ros!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?