El món de les cortines a MacMobles

A més de les cortines tradicionals, que solen ser de cotó per obtenir un caient òptim i que acostumen a obrir-se en frunzir-se sobre una barra, hi ha altres tipus de cortines més d’acord amb les últimes tendències, com ara els estors o els plafons japonesos. Aquests últims es componen de diverses tires de tela (cadascuna amb una barra inferior que exerceix de pes per allisar-la i crear l’efecte plafó) que llisquen sobre una guia fixada al sostre, com si fos una porta corredissa. D’estètica molt actual i minimalista, l’únic inconvenient és que l’últim plafó mai es pot córrer, per la  qual cosa únicament són adequats per als finestrals grans i que no siguin d’obertura batent. 

Quan la finestra és petita, és més aconsellable col·locar-hi un estor, ja que quan les correm deixen la finestra totalment al descobert. Aquest tipus de cortines poden plegar-se mitjançant unes guies o un sistema enrotllable, que ofereix més bon caient. A més dels teixits clàssics de tela, al mercat hi ha altres tipus de materials, com el bambú, idoni per a una llar d’estètica ecològica.

No obstant això, a MacMobles pensem que entre les cortines més innovadores es troba l’screen, amb un mecanisme com el de l’estor enrotllable, però elaborat amb fibra de vidre, de manera que evita la radiació solar i manté la privadesa, però no impedeix l’entrada de la llum. Si busques l’estil més avantguardista en decoració, mitjançant els sistemes automàtics d’obertura, controlaràs fàcilment les cortines a través d’un comandament a distància. 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?