El menjador com zona d’oci

Qualsevol casa necessita un espai per poder veure sèries i pel·lícules. L’hivern és ideal per gaudir del menjador de la nostra llar. Ha arribat el moment de dinar tranquils, veure pel·lícules, convidar amics… 

Posa solucions d’emmagatzematge petites, tant obertes com tancades, per amagar els articles voluminosos i tot el que no vols que es vegi i tenir el reproductor de DVD, les videoconsoles, etc. a la vista. 

Els organitzadors d’interior (caixes, cistells, etc.) són fonamentals per tenir-ho tot ben ordenat. Et sorprendrà el que influeix una il·luminació adequada i una decoració senzilla en tot el conjunt. Posa una solució d’il·luminació suau i indirecta a la zona de la televisió i cortines gruixudes per evitar els reflexos.

A l’hora de decorar i moblar el menjador o la sala d’estar de la vostra llar, a MacMobles busquem crear un ambient de benestar i tranquil·litat i que a més a més, sigui un espai pràctic i funcional per el vostre dia a dia. Oferim una àmplia varietat de sofàs, taules de centre, vitrines, aparador i molts altres elements decoratius per encertar l’espai i els mobles que estàveu buscant.

A les nostres botigues trobaràs col.leccions en mobles de menjador que et permetran construir composicions que s’adapten al teu espai i a les teves necessitats. Vine a MacMobles!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?