El dormitori infantil, un espai per somiar

A MacMobles fem dormitoris per a les persones més importants del món: els teus fills. Els nens estan molt enfeinats descobrint qui són i el món que els envolta, i començant el seu camí per ser independents. Per això, tenir les coses adequades a casa pot fer-ho una mica més fàcil. Des que arriben a casa fins que ja són majors, els nostres mobles infantils t’ajuden a convertir la teva llar en el millor pati d’esbarjo.

Si hem de comprar mobles per a l’habitació del bebè caldrà pensar que les seves primeres etapes són molt breus. Per a aquests primers mesos podem triar peces convertibles per tal de treure partit a mesura que passen els mesos. Per exemple, hi ha canviadors que es transformen en còmodes i llits extensibles que creixen al mateix temps que els nens. Només necessitarem canviar el matalàs i la roba de llit. Aquest pot ser el moment ideal per donar-li un nou aire al dormitori i deixar volar la imaginació amb nous estampats i més colorit.

Com aquest llitet convertible en llit, descobreix les seves característiques: 

  • Llitet de 129×72 cm (per matalàs de 120×60 cm)
  • Convertible en llit gran, capçal i escriptori
  • Opcional: calaix inferior amb tirador del llitet, calaixera amb quatre calaixos i porta, calaix inferior amb somier per a llit 90×190 cm, prestatge 147 cm, prestatge 49 cm, prestatgeria baixa de 96×89 cm i cubeta per prestatgeria

Visita’ns a les nostres botigues de mobles i demana assessorament als nostres experts interioristes que t’ajudaran de manera personalitzada a trobar el llit més idoni per a tu i el teu menut.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?