Dona llum a les teves idees

En una casa hi ha molt més que mobles. També hi ha elements que no són tangibles com la llum i el soroll, que tenen el poder de transformar un dilluns gris en un dia per recordar. És important planificar la il·luminació segons l’estança, encara que aquí hi intervindran altres variables molt particulars en funció de les dimensions, la distribució dels mobles i, és clar, el gust personal de cadascú. 

Enfoca el teus objectius. La millor tecnologia per fer-ho són les bombetes de LED, perquè et fan estalviar en el consum d’electricitat, donen una llum càlida, no s’escalfen i s’encenen de seguida. De fet, aquestes bombetes són les que consumeixen menys, fins un 80% menys, si les comparem amb les bombetes incandescents. Són més eficients i duradores (entre 30.000 i 50.000 hores). D’encesa instantània. No emeten calor. En no contenir mercuri ni plom, són més ecològiques i de fàcil reciclatge. Per cert, no s’han de confondre els watts amb els lúmens. Els watts mesuren la potència i els lúmens la intensitat de llum, i com menys watts, menys consum.

Les de baix consum consumeixen fins un 70% menys que les bombetes incandescents. Duren entre 8.000 i 15.000 hores. D’encesa lenta. És recomanable utilizar-les en estances a il·luminar per un temps prolongat. Recorda que els halogens consumeixen un 30% menys que les bombetes incandescents. Duren entre 2.000 i 4.000 hores, d’encesa instantània i donen una llum natural i brillant.

Les últimes generacions de llums incorporen un avanç en el disseny i arriben a convertir-se en veritable elements decoratius: fins i tot poden esdevenir els protagonistes absoluts d’una estança. Models arquitectònics, minimalistes, clàssics, vintage, futuristes, colorits, discrets… n’hi ha per a tots els gustos i funcions. 

Sens dubte, una correcta il·luminació és un aspecte fonamental a l’hora de planificar l’interiorisme d’un habitatge. El seu valor funcional, decoratiu, i fins i tot  econòmic, li atorguen una importància decisiva que no sempre és té en compte. Dubtes? Els professionals de MacMobles podran dir-te com has de planificar la il·luminació de la teva llar al millor preu.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?