diferencia-colchón-latex-viscoelástico

Diferències entre el matalàs viscoelàstic i de làtex

Comprar un matalàs pot ser una tasca complicada si el que estàs buscant és que compleixi amb totes les característiques que necessites. Si estàs pensant a comprar-te un matalàs viscoelàstic i de làtex, però no saps per quin dels dos decidir-te, o no aconsegueixes diferenciar-los quant a prestacions o materials, llavors aquest és el teu blog. Què farem avui? T’expliquerem tot el que necessites saber sobre tots dos materials i les diferències entre ells, t’explicarem per a qui és apte el matalàs de làtex i per a qui el de viscoelàstica i la gran diferència entre ells. T’ho revelarem tot perquè la teva compra sigui sempre la millor i adaptada a les teves necessitats en tot moment, estàs llest?

LA VISCOELÀSTICA, QUÈ ÉS?

Abans de res, comencem amb una mica d’història. La viscoelàstica és un material atèrmic i molt flexible que va ser elaborat per la NASA perquè els astronautes evitessin els punts de pressió als quals són sotmesos durant l’enlairament, entre una de les característiques més importants de la visco, és que elabora un motlle perfecte del cos amb el que alleuja els punts de pressió de l’esquena. Hem de tenir en compte que quanta més densitat de visco, més còmode serà el matalàs, la densitat pot anar des dels 50kg per metre cúbic fins als 20kg per metre cúbic.

Entrant una mica en les característiques, aquest material s’adapta a la temperatura corporal, de manera que s’estova amb la calor i s’endureix amb el fred això millora la circulació sanguínia i augmenta el confort. Llavors, entenc que tot el matalàs viscoelàstic és un bloc enorme d’aquest material? NO! La viscoelàstica és una capa que se li posa al matalàs, però solen tenir nuclis de molles, és per aquest motiu que al matalàs viscoelàstic i de làtex no se’ls pot donar la volta, sinó que s’ha de voltejar en el mateix eix, és a dir que el costat esquerre ha de passar a ser el dret, ja que en la part inferior del matalàs no hi ha capa de visco.

Aquests matalassos són ideals per a aquelles persones que pateixen dolors aguts d’esquena o problemes de circulació per totes les característiques que hem comentat abans.

EL LÀTEX, QUÈ ÉS?

A diferència de la viscoelàstica, el làtex és un material natural que surt de la sàvia de l’arbre del cautxú i no deixa proliferar les colònies d’àcars. Pel que ens trobem davant d’un dels matalassos més higiènics del mercat. Entrem en detalls:

El làtex pot ser natural o artificial, el natural és aquell que prové de la sàvia de l’arbre del cautxú que hem comentat a l’inici, que en tractar-lo químicament, aquesta sàvia es converteix en escuma i aquesta escuma és la que compon el nucli del matalàs. Però també podem trobar làtex artificial confeccionat a partir de derivats. Igual que la viscoelàstica, el matalàs de làtex permet l’adaptació al cos, llavors, en què es diferencien?

Ja t’has decidit? Aconsegueix els millors matalassos a MacMobles descans. Entra a la nostra secció de Descans aquí.

REPASSEM ELS PROS I ELS CONTRES

1. La viscoelàstica és un material artificial creat per la NASA per a alleujar els punts de pressió.

2. El làtex és un material natural extret de la sàvia de l’arbre del cautxú.

3. La viscoelàstica s’aferra al cos com una segona pell.

4. El làtex és ideal per a les persones al·lèrgiques als àcars, ja que mai tindrà.

5. La viscoelàstica és el material més adaptable.

6. El matalàs de làtex no pot ser usat per persones al·lèrgiques al làtex.

7. Els matalassos de viscoelàstica poden donar una sensació de calor per que la superfície de contacte és major.

8. Els matalassos de làtex requereixen de major manteniment.

Què et sembla? Ara que ja saps triar entre matalàs de viscoelàstica i de làtex, creiem que ha arribat el moment que facis el gran salt i ja que renoves la teva habitació o la dels teus fills renova el matalàs Saps que el matalàs té una vida màxima de 10 anys? Sabem que el teu té més temps i ja toca renovar-ho, el teu descans està en joc i no només això, la teva salut també està en joc.

Et recordem que, com a botigues de mobles a Barcelona, entenem de disseny i de distribució pel que no només tenim el matalàs que necessites, sinó que t’assessorarem sobre com distribuir i decorar la teva habitació per a treure-li el màxim partit. I et direm una mica més: AQUEST MES ESTEM DE RENOVACIÓ D’ESTOCS, per la qual cosa tenim els descomptes que necessites, fins a un -50% de descompte. Realment t’ho perdràs? Sabem que no, t’esperem a les nostres botigues 😉

Si necessites inspiració, t’ajudem amb els nostres dissenys i idees per a habitacions juvenils. Inspira’t fent click aquí.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?