Despatxos imprescindibles per al teu espai de treball

Hi ha mobles d’oficina que t’ajuden a rendir millor. Els de MacMobles respecten la postura més ergonòmica possible perquè el teu cos descansi mentre la teva ment treballa. Escriptoris, taules de treball, taulers i potes en diversos materials i estils perquè trobis el teu. A més, les nostres cadires per a l’oficina s’adapten a qualsevol lloc, casa, oficina, co-working o start-up. 

A MacMobles oferim una àmplia varietat de col·leccions d’estudis i despatxos per a tots aquells que treballen a casa. Es necessita una cadira còmoda, mobiliari per a l’espai de treball per tenir les coses ordenades i una il·luminació adequada per a la feina en qüestió.

Al nou catàleg MacJuvenil trobaràs despatxos amb diverses combinacions i el disseny més modern per treure el millor profit de cada centímetre d’espai, adaptar-se a tots els gustos i cobrir totes les necessitats. Descarrega’t ara l’ exemplar de la nostra revista MacJuvenil i vine a les nostres botigues a veure les exposicions d’estudis i despatxos.

Dóna-li un cop d’ull als nostres estudis! Fets a mida de les teves necessitats i espai. Gran varietat de combinacions i colors a escollir. Troba un despatx que estimuli la teva creativitat!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?