Decoració floral: un jardí a la teva casa

Les plantes i les flors alegren qualsevol llar; aporten bellesa i contagien l’energia de la naturalesa. N’hi ha per a tots els gustos i ambients, adequades per a exteriors o interiors, amb flor o sense flor, i fàcils de cuidar o més delicades. Aprèn amb MacMobles com pots decorar casa teva amb flors i com has de cuidar-les.

Aquest fred temps convida a omplir casa nostra amb el color i l’alegria de les plantes i les flors, una ornamentació fàcil i agraïda que, a més, millorarà el teu estat d’ànim. En cas de tenir jardí, podran ensenyar-te a fer veritables meravelles en un centre de jardineria, i podràs jugar amb diferents tipus de vegetació per crear un bell conjunt.

Si tens una terrassa o balconada d’espai més limitat, pots jugar amb un arbre petit, com ara un llimoner o taronger -que omplirà  la teva llar d’una aroma fresca i cítrica-, flors de diversos colors i algun element pràctic com l’àloe o les herbes per cuinar com l’alfàbrega o el romaní. Però, si en tens ganes i t’hi atreveixes, el que ara està de moda és crear un petit hort (urbà, si vius en un pis) per tenir tomàquets, maduixes o el que més et vingui de gust. 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?