Decora amb flors la teva llar

La teva llar pot estar més maca amb la decoració que proporcionen plantes i flors. Per tal de treure el màxim profit, és important tenir en compte les estances de la casa. A MacMobles, com especialistes en mobles de qualitat, us oferim aquestes recomanacions:

Pel que fa a les estances de la casa, al rebedor, és aconsellable col·locar-n’hi una, ja que aconseguiràs crear una bona primera impressió. Com que habitualment és una zona poc lluminosa (igual que el passadís), aquí hauries  de col·locar plantes resistents, com el ficus. A la sala probablement hi ha moltes més possibilitats, així que l’elecció serà en funció de l’espai, del tipus de decoració i del teu gust personal. Busques una mica d’alegria a la teva llar? Aposta per flors vermelles, grogues i taronges. Prefereixes que t’aportin harmonia? Opta per les de color rosa o blanc.

La cuina és un lloc poc recomanable per a les flors, però podem incloure-hi algunes herbes culinàries com el julivert. Quant al bany, has de tenir present  que és un lloc molt humit: una falguera, per exemple, pot ser una opció adequada. Hi ha gent poc inclinada a incloure plantes al dormitori; si t’agradaria posar-n’hi, de totes maneres, opta per algun exemplar que transmeti calma, com el ciclamen o l’orquídia. 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?