Concurs fotogràfic: decoració de Nadal

Envia’ns una fotografia amb la teva millor creació, arrengament o decoració que reflecteixi el millor d’aquestes Festes i participa en el concurs d’un val de descompte 300€ per gastar a les nostres botigues a les rebaixes.

La promoció estarà vigent a Facebook des del dimarts 15 desembre 2015 fins el dimecres 6 de gener de 2016, ambdós inclosos. El guanyador s’anunciarà durant els 7 dies següents a la finalització del concurs a l’apartat «actualitat» a la web de MacMobles. La foto guanyadora, que serà escollida per un jurat intern de MacMobles, obtindrà com a premi un val de 300 € a descomptar del preu d’una única compra a qualsevol botiga de MacMobles abans del 31 de març de 2016 (a partir d’aquesta data el val de compra no serà vàlid).

Podran participar en la promoció totes aquelles persones físiques majors de 18 anys i residents a Catalunya. No es consideraran com a vàlides les fotografies d’agència o les capturades des d’altres webs , botigues on-line o similars, xarxes socials (com Pinterest o Instagram). Aquesta promoció no és acumulable a altres ofertes i no és vàlida per a productes ja rebaixats o en liquidació.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?