rentar-els-teus-coixins

Com rentar els teus coixins

Com ja saps a MacMobles Descans oferim venda online de matalassos, accessoris de llit i molt més perquè gaudeixis d’un somni profund, reparador i confortable.

Per a aconseguir aquest objectiu és fonamental que tinguis tota la roba de llit impecable. Amb això ens referim a… neta! Ja sabem que ets de les persones que neteja els llençols una vegada per setmana.

Ara bé: alguna vegada has netejat els coixins? La funda clar que si… però el coixí?

Com ja hauràs vist, a la nostra botiga hi ha diferents tipus de coixins compostos per diversos materials. És per això, que el fet de netejar un coixí no sol ser a la llista de feines de la casa, i part del problema és perquè no sabem com s’han de netejar els coixins.

És per això que des de MacMobles hem preparat una sèrie de consells per a ajudar-te a netejar els teus coixins amb cura i sense espatllar-los. Som-hi?

Rentar els coixins a la ç rentadora

El més important en aquest cas és llegir l’etiqueta del teu coixí; aquí trobaràs tota la informació. Molta gent pensa que l’única manera de fer-ho és portant el coixí (i l’edredó) a la tintoreria (doncs no).

Pots fer-ho a casa amb la teva rentadora. Com? continua llegint.

En primer lloc, has de fixar-te en la seva l’etiqueta allà s’hi indica la bilbia del rentat a la rentadora i si és apte o no. En aquest punt ens agradaria destacar que és molt important que sàpigues distingir les diferències entre la funda i el nucli.

La founda la pots rentar a la rentadora sense problemes. En general, pots rentar-la a 40º. De tota manera, hi ha coixins que permeten ser rentats a 60º.

En quant al nucli, passa el mateix: has de rentar-lo si l’etiqueta del coixí ho permet i recorda una cosa molt important: vigília amb la temperatura màxima recomanada.

Un altre consell que et donem des de MacMobles Descans és que no posis el coixí a l’assecadora: pot ser que s’encongeixin. Per a assecar-los, penja’ls a l’aire lliure. D’aquesta manera s’assecarà i, al mateix temps, s’airejarà.

com-rentar-coixins

Rentar coixins segons el material

Un altre detall a tenir en compte a l’hora de rentar els teus coixins és el material. No és el mateix rentar un coixí de làtex que un de plomes. Per això, aquí et deixem els consells segons el material del teu coixí.

Plomes

Aquest és el material més delicat quan parlem de rentada. Com a punt de partida, has de saber si el teu coixí és de ploma sintètica o natural. Això és fonamental ja que hi ha una gran diferència entre les dues.

En quant als coixins de ploma natural recomanem no rentar-los; així com ho sents. Pots espatllar-los per sempre, de manera que l’alternativa més recomanable en aquest cas és airejar-los a l’exterior i llest. Pel que fa a les plomes sintètiques, es poden rentar a la rentadora amb el programa específic per “delicats” i sobretot no posis una temperatura més alta de 40º.

 

Viscoelàstiques

Com hem comentat anteriorment, el més important és que llegeixis les instruccions de les etiquetes dels coixins.

Els coixins viscoelàstics són molt delicats i rentar-los, tant a mà com a la rentadora, pot fer que perdin les propietats del material. És a dir: de les visco, centra’t en la funda i no en el nucli.

Ara bé, i si el nucli està tacat? En aquest cas, arremanga’t perquè toca rentar a mà, centrant-te en on està la taca i deixant assecar el nucli del coixí a l’aire lliure.

 

Làtex

Finalment parlarem del làtex. Per a la rentada d’aquesta mena de coixins és recomanable fer-lo a mà (tret que el fabricant indiqui el contrari).

Renta-ho en aigua freda, evitant fregar el coixí i evitant deixar el coixí massa temps sota de l’aigua. Acompanya l’aigua amb una petita quantitat de detergent suau.

Després, posa’l a assecar a l’aire lliure evitant el contacte directe amb el sol, doncs es podria encongir, de manera que buscarem una ombra adequada.

Ja t’hem explicat com rentar de manera correcta i eficient els coixins: tant les fundes com els nuclis -depenent del material-.

Recorda sempre seguir les instruccions de l’etiqueta per a no espatllar els materials ni les propietats i, així, allargar la vida útil.

Coneix els diferents coixins que oferim a MacMobles Descans fent clic aquí. Recorda que pots fer la compra online i t’ho enviem al teu domicili.

Qualsevol dubte, posa’t en contacte amb nosaltres aquí. Estarem encantats d’ajudar-te!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?