Com planificar la il·luminació del teu saló?

És molt important planificar la il·luminació segons l’estança de la llar. Així tindrem un millor aspecte de l’interiorisme del nostre habitatge. Encara que aquí hi intervindran  altres variables molt particulars en funció de les dimensions, la distribució dels mobles i, és clar, el gust personal de cadascú.

Al saló és on s’acostuma a passar la major part del temps a casa, així que s’hauria de pensar amb especial cura els elements que s’hi volen instal·lar. És una àrea de reunió i de relax, per tant, la llum general no ha de ser gaire potent per evitar que enlluerni; per això els focus no sempre acostumen a ser una opció encertada, a excepció  que siguin mòbils i que estiguin correctamentenfocats. 

La llum d’ambientació tindrà una especial rellevància per crear una atmosfera càlida al teu menjador. Algunes idees per aconseguir-ho són, per exemple, col·locar un llum de peu o de sobretaula que combini amb l’estil decoratiu de l’estança (cal tenir en compte que si tenen pantalla resultaran més suaus i agradables); il·luminar llibreries, prestatges o quadres amb aplics o focus que generin una llum indirecta a la resta de l’estança i apostar per un llum de peu si desitgem il·luminar tènuement un racó. Si tenim una zona de lectura, cal instal·lar-hi un llum directe, i preferentment orientable, per millorar la visió. 

Tens dubtes? Els professionals de MacMobles podran dir-te com planificar la decoració del teu menjador.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?