Com planificar la il·luminació de la teva cuina?

El lema a seguir aquí és la practicitat. La cuina està concebuda principalment com a lloc de treball, per tant, es necessita una llum general intensa i homogènia que generi una visibilitat impecable. Si bé tradicionalment la instal·lació d’un fluorescent en el sostre era l’opció més comuna, l’interiorisme d’avantguarda aposta moltes vegades per encastar focus halògens alineats segons la distribució del mobiliari.

Ambdues opcions són vàlides, sempre que es reforcin amb llums directes en el taulell de cuina i en la zona de cocció, fonamentals per manipular els aliments amb la major visibilitat i sense incòmodes ombres.

Les principals signatures de cuines i electrodomèstics entenen aquesta importància i inclouen focus encastats en la part inferior dels mobles alts i en les campanes extractores. Armaris, vitrines o calaixos amb llums interiors que s’activen en  obrir-los, són altres sistemes lumínics molt funcionals a tenir en compte.

Tens dubtes? Els professionals de MacMobles podran dir-te com has de planificar la il·luminació del teva cuina al millor preu.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?