Com organitzar la teva cuina

La cuina és la nova sala d’estar a casa, on tot es cou. El menú que necessites és l’organització. De primer, accesoris per als armaris i calaixos. De segon, et proposem omplir la nevera aplicant la lògica de l’organització. I com a postres, els carretons i les prestatgeries que t’assortiran còmodament l’aliment que necessites. Mira aquests consells:

  • Organitzadors de cuina. En cada espai buit hi ha una oportunitat per crear ordre. Si vols aprofitar al màxim els calaixos, en profunditat i altura, utilitza safates per als coberts, caixes i cistells multiusos. Són imprescindibles perquè cada cosa tingui el seu lloc i la trobis fàcilment.
  • Organitzadors de nevera. L’ordre a la nevera funciona. Organitza els aliments i les begudes, aconseguiràs una millor conservació. És aconsellable col·locar els aliments en funció de la temperatura: la fruita i la verdura, a baix, i just a sobre, la carn i el peix. A la part de dalt, lactis, embotits i altres productes que requereixin conservació un cop oberts.
  • Pots de cuina. Organitza de manera funcional amb pots que conserven el sabor i et permeten emmagatzemar aliments veient-ne l’interior. Amb diferents tancaments per a tot tipus de preferències.
  • Carretons. T’ajudaran a mantener-ho tot en ordre gràcies als múltiples compartiments. Una combinació molt actual i discreta que quedarà perfecta en qualsevol cuina. A més, els carretons augmenten la funcionalitat de la cuina. Utilitza’ls com un extra per emmagatzemar i com un dispensador auxiliar per cuinar. Disposen de rodes per moure’ls quan et convingui.
  • Prestatgeries i auxiliars. Les prestatgeries són molt practiques. Amb lleixes regulables, tenen una gran capacitat i són estèticament molt actuals. Un consell: tingues un carretó auxiliar a mà. Els usos són múltiples; com a espai extra al menjador, i també et permet trasladar tot el parament de cuina que necessites per parar la taula.
  • Galledes. Tens alternatives perquè reciclis paper, cartró, envasos, metall, plàstic i vidre. Pots optar per una galleda per a cada material o per una única galleda que reuneixi diversos compartiments. Practica la regla de les 3R: reciclar, reutilitzar i reduir. Per reciclar, separa els diversos residus i tria productes i envasos reciclables i reciclats. Per reutilitzar, torna a utilizar bosses, caixes, pots… sempre que sigui posible. Per reduir, compra productes amb menys embalatges i fes un consum responsable.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?