Com conservar millor el mobiliari exterior?

Per allargar la vida dels mobles del jardí i mantenir-los macos durant més temps, és aconsellable guardar-los sota un sostre durant l’hivern i, en les èpoques de mal temps, especialment si plou, es poden deformar si el material és de fibra. Si no tens espai per a guardar-los, la millor opció és cobrir-los.  

No hem d’oblidar-nos dels elements decoratius per fer la zona exterior més acollidora. És un espai idoni perquè la naturalesa entri a casa nostra: la vegetació i les flors de colors  alegraran i donaràn vida a aquest espai. Instal·la-les en bonics portatestos o jardineres per multiplicar-ne la bellesa natural.

Els mobles fabricats en Polystone, polietilè o fibra de vidre hi donaran un toc de avantguardisme i lluminositat extra. Les espelmes són un altre dels elements ornamentals molt vistosos i agradables amb vista a un sopar a l’aire lliure. No voldràs entrar a casa!

Tens dubtes? Els professionals de MacMobles podran dir-te com conservar millor el teu mobiliari exterior. A més, a les seves tendes podràs trobar els millors productes al millor preu.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?