Com aprofitar el teu mobiliari exterior?

Tant si tens jardí, com terrassa, com pati o balconadas’ha de planificar un bon exterior per treure’n el rendiment màxim. D’aquesta manera, l’estada en aquesta part de la llar serà més pràctica. A part de l’amplitud, lògicament hem de tenir en compte el nombre de membres que componen la família, perquè tots puguin gaudir còmodament d’aquesta zona. Els mobles plegables, apilables o extensibles poden ajudar-nos si l’espai és massa reduït per a tots.

Aquest tipus d’elements resulten igualment útils per a reunions en les quals hi hagi convidats. A més dels mobles bàsics del menjador (taula i cadires), ens faran molt servei un altre tipus de peces, com prestatgeries o mòduls d’emmagatzematge, un moble bar, una barbacoa o un tendal, una pèrgola o una ombrel·la per protegir-nos en els moments més assolellats. Busques un disseny més sofisticat? Una barra amb tamborets o uns matalassos amb coixins per muntar un espai tipus chill-out poden ser la solució que buscaves. 

L’altra clau per a una harmonia impecable és tenir en compte el tipus d’estil decoratiu de la nostra llar. Utilitza el mateix estil a l’hora de comprar els mobles de la terrassa, de manera que quedin unificats amb els de l’interior i s’integrin l’un en l’altre. Tens dubtes? Els professionals de MacMobles podran dir-te com planificar la decoració del teu jardí o la teva terrassa. Vine!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?