Colors i sensacions dels mobles

Els colors clars reflecteixen la llum, per la qual cosa proporcionen una major lluminositat i engrandeixen visualment l’habitació. Els foscos actuen de manera contrària perquè absorbeixen la llum, per tant, haurien d’evitar-se sempre en estances reduïdes o, almenys, aplicar-los només en una petita zona que es vulgui remarcar, com una columna o el marc d’una porta.

Els tons càlids, com els vermells i els grocs, potencien molt més la llum que els freds, com el verd o el blau, per la qual cosa aquests últims són únicament recomanables en habitacions molt assolellades per reduir la concentració de calor. Els càlids donen més sensació d’amplitud i resulten més acollidors que els freds.

Vine a experimentar els colors dels mobles i visita els nostres espais destacats d’exposició a les botigues de la cadena MacMobles a Catalunya. Aquests espais, anomenats Espais MacMobles by Ros, contenen una mostra significativa dels seus productes amb l’objecte que els clients de Mobles Ros i de MacMobles puguin tenir una experiència més propera i directa de les composicions dels seus mobles.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?