Claus per triar el millor matalàs

Les conseqüències de dormir en un matalàs deformat, poc ferm o que cruixi afecten de manera directa la salut: falta de concentració, ansietat, fatiga, dèficit en la memòria i dolor muscular. Si cada matí es té la sensació d’incomoditat i que amb prou feines s’ha descansat, ha arribat l’hora de substituir el vell matalàs.

La llargària del matalàs ha de ser entre 10 i 20 centímetres més que la de la persona que l’hagi d’utilitzar, amb un gruix de 15 centímetres com a mínim i una amplària de 90 centímetres per a llits individuals i de 150 centímetres per als de parella. Quant a la superfície, un matalàs massa dur és tan perjudicial com un de tou i inconsistent. Ha de ser ferm i donar suport a tota la columna quan s’està dins del llit de cap per amunt, de manera que es distribueixi de la forma adequada la pressió del cos, cosa que afavoreix la circulació en les hores de son.

Tens dubtes? Els professionals de MacMobles podran dir-te com seleccionar el millor model de matalàs segons les teves necessitats.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?