Claus per tenir cura de les plantes interiors de la teva llar

Els arranjaments florals (les flors tallades i col·locades en un recipient amb aigua), ja siguin elaborats per tu o comprats en una floristeria, oferiran un aire nou a la teva llar durant uns quants dies. El que és ideal és tenir diversos tipus de gerros per triar el que s’adapti millor al color, a l’estil i a la llargària de la tija.  

Les plantes interiors requereixen certes cures perquè llueixin en tota la seva esplendor. Per començar, és important la situació dintre de la llar: la falta de llum o un corrent d’aire poden espatllar-les fàcilment. Has de situar-les en llocs lluminosos o, si és impossible, prop del raig directe d’un llum. Tingues cura, perquè un excés de llum pot provocar la caiguda de les fulles. La llum idònia ha de ser tamisada (pròximes a una finestra amb cortines) i han d’estar orientades cap a l’est o l’oest (per a aprofitar més la llum de l’alba o del capvespre, que és menys agressiva). Evita els canvis de temperatura bruscs: calcula que una planta d’interior necessita una temperatura d’uns 12 graus a l’hivern i d’uns 24 a l’estiu. 

Determinar amb precisió el reg necessari és un altre factor bàsic per conservar-ne la bellesa. Segons el tipus de planta, necessitarà unes atencions determinades de les quals t’informaran a la floristeria. 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?