Claus de MacMobles per il·luminar bé la llar

Sens dubte, una correcta il·luminació és un aspecte fonamental a l’hora de planificar l’interiorisme d’un habitatge. El seu valor funcional, decoratiu, i fins i tot  econòmic, li atorguen una importància decisiva que no sempre és té en compte. Si vols conèixer trucs per lluir una llar brillant, aquest article de MacMobles et donarà les claus.

Una il·luminació uniforme derivarà en una casa monòtona i avorrida. Per això, el primer que cal analitzar són els tres tipus de llums, classificats segons la seva funció:

  • General. És aquella que normalment s’instal·la en el sostre i que ens permet veure tota l’habitació amb claredat. Per  aconseguir aquest tipus de llum potent però difusa, es pot optar per un llum, per tubs fluorescents o per focus encastats, si no volem que resti protagonisme a altres elements de l’estada.
  • Directa. Proporciona un raig de llum intens, amb l’objectiu d’obtenir més visibilitat en un punt concret, per exemple en el taulell de cuina, en un escriptori o en el mirall del bany.
  • Ambiental. Llum tènue i complementària, amb un valor decoratiu, que aporta calidesa a l’habitació. En aquesta classificació hi entrarien, entre d’altres, els llums de peu o de sobretaula i els mobles retro il·luminats.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?