tienda de muebles en barcelona y catalunya

Botiga de Mobles a Barcelona i Catalunya

Ja sigui perquè vols moblar la teva llar o fer una renovació del mobiliari, cerques una botiga de mobles a Barcelona i a Catalunya. També pot ser que t’acabis de mudar i decideixes fer un canvi total del que ja tenies abans.

En MacMobles tenim 35 botigues de mobles a Catalunya, on podràs trobar tot el que necessites per a la teva llar. Per això, t’explicarem totes les nostres ofertes perquè vagis pensant els diferents espais.

A les botigues de Mobles de Barcelona, t’oferim un finançament a mesura per a tu. Total… per a pagar sempre hi ha temps! A més, et regalem l’enviament i el muntatge de la teva nova adquisició.

Com si això fos poc, oferim garantia i assessorament. Com? T’ajudem a dissenyar el teu espai, prenem les mesures de la teva casa i treballem en el teu projecte de manera personalitzada.

Ara bé, per a poder ajudar-te veurem què necessites i quin serà el teu pròxim moble. Això és el que et podem oferir en les nostres 35 botigues de mobles a Barcelona.

Mobles per a Menjadors

En la nostra secció de mobles per a menjadors incloem mobiliari per a les sales d’estar. No sols podràs triar entre una àmplia varietat d’opcions, sinó també que podràs triar composicions completes de menjadors.

Pots triar entre Bufets per a incorporar al teu saló o rebedor. També tenim mobles per a la televisió, taules menjador i cadires.

Amb moderns i pràctics dissenys, les botigues de mobles de Barcelona MacMobles ofereixen elements perquè renovis la imatge del teu menjador o sala d’estar.

POTSER T’INTERESSA: MATALÀS VISCOELÀSTIC O DE LÀTEX? CONEIX LES DIFERÈNCIES.

 

tienda de muebles en barcelona

Mobles per a Dormitoris

En el cas dels mobles per a dormitoris oferim dos vessants: mobles i matalassos. En cas de necessitar una renovació de matalàs et recomanem visitar la nostra secció de Descans.

Amb l’objectiu d’estar concorde a les últimes tendències, a les nostres botigues podràs trobar-te amb composicions senceres per a dormitoris. Recorda que en les 35 botigues MacMobles de tota Catalunya t’ajudem amb la presa de decisions i treballem de manera personalitzada en el teu projecte.

Així mateix, podràs trobar armaris amplis i bonics per a sumar o canviar en el teu dormitori.

Sofàs

Sofàs, Butaques, Butaques i Sofàs Llit. En MacMobles tenim, de llarg a llarg de Catalunya, totes les opcions per a tu. No hi ha res més bonic i desitjat que arribar a casa i tirar-se en un sofà. Sobretot els diumenges: quantes vegades vam dir “Sofà i Netflix”?

Per a ells t’oferim una àmplia gamma de sofàs amb teles, colors i grandàries diferents.

No sols esmentem els sofàs per a la nostra sala, també tenim butaques per al teu dormitori o per al teu racó secret. Aquests llocs perquè et sents, gaudis i et submergeixis en la lectura.

Mobles per a Estudis

També pensem en mobles per als estudis. Si ets una empresa i vols renovar les cadires del despatx, estàs en el lloc indicat.

Oferim cadires ergonòmiques per a una major comoditat i tenir una millor postura. Entre nosaltres: els teus empleats t’ho agrairan.

De tota manera, aquestes cadires també pots ser usades a casa. Els nens ja té interioritzat els videojocs com un hàbit. Aquestes noves aficions estan en auge i res millor que jugar còmodes i cuidant la seva postura. Pots adquirir estàs cadires per a la zona de jocs dels teus fills. Sí, aquesta que té el cartell “prohibit passar”.

Ja t’hem comptat les opcions que les botigues a Catalunya de MacMobles tenen per a tu, la teva llar i la teva família. També saps dels serveis que oferim per a fer-te més fàcil la vida. Ja saps que t’emportes?

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?