Black Friday amb finançament gratuït!

Novembre significa Black Friday i anticipar-se a les compres de Nadal per tal d’aconseguir els productes desitjats al millor preu. Aprofita les nostres millors ofertes i paga en 30 mesos sense interessos ni comissions TAE 0%. Import mínim 360 €. Finançament ofert per Banc Cetelem S.A.U. Oferta vàlida del 19 al 27 de novembre.

Els mobles formen part de la nostra vida. Per això és tant important triar-los bé. A MacMobles us oferim un sistema de finançament exclusiu amb solucions just a la mida de les vostres necessitats. Recorda que a MacMobles trobaràs la millor relació qualitat preu (la nostra qualitat està per sobre del preu) i preus finals per a productes instal·lats a casa vostra.

A MacMobles volem millorar la teva qualitat de vida i la dels teus. Per a això posem a la teva disposició l’atenció i l’assessorament especialitzat per moblar casa teva com a tu t’agrada. Explica’ns el canvi que hi vols dur a terme i els nostres experts t’assessoraran sobre la millor solució per al teu projecte. Aprofita el Black Friday i paga en 30 mesos sense interessos ni comissions!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?