Armaris modulars i flexibles que s’adapten a les teves necessitats

Tant se val si ets una persona endreçada o no, el nostre sistema d’armaris et sorprendrà. Per què? Perquè ets tu qui el dissenya segons les teves necessitats. Tria’n l’estil, el color, els poms i els agafadors, les portes corredisses o amb frontisses… Com vulguis!

Que aixequi la mà qui no hagi perdut el temps buscant uns mitjons, unes sabates o un cinturó. Creiem que el temps és or i el volem dedicar al que ens agrada. Per això t’oferim armaris, calaixeres, caixes i molt més per tenir-ho tot ben endreçat. I també moltes solucions d’emmagatzematge que pots personalitzar per al dormitori, el rebedor, la sala o qualsevol altra habitació de casa teva.

Més consells: els llums integrats t’ajuden a triar més ràpidament la roba. No hi ha res més pràctic que tenir un mirall a l’armari. Aprofita al màxim l’armari amb caixes versàtils per desar-hi de tot. La roba diu molt de tu i l’armari, també!

Tots volem viure en un entorn segur i no som conscients dels possibles perills que hi ha a casa. Adoptar mides per millorar la seguretat pot ser tan fàcil com instal·lar detectors de fum i collar a la paret els mobles que poden bolcar. Això és especialmente important si convius amb infants, que per natura són curiosos i creatius a l’hora d’explorar el món. Saps que cal fixar a la paret tots els mobles alts que inclouen mecanismes antibolcada per evitar accidents? Dedica uns minuts avui per comprovar que tots els mobles estan ben collats a casa teva.

Orgaitza bé les coses i venceràs el desordre! Tria el teu armari a MacMobles.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?