Armaris amb una bona organització

Si cadascú té el seu lloc, és més agradable compartir un espai. Perquè una bona organització és la clau per acomodar i tenir a mà tots els teus estils. Això és molt important per tenir un armari productiu!

Un armari jerarquitzat és un èxit assegurat. Tingues un lloc fix per a cada peça i organitza per tipus de productes: jaquetes, camises, pantalons… Les peces que pesin més posa-les sempre a la part inferior, i les més lleugeres a la part superior.

T’agradaria poder escollir la roba de l’armari sense necessitat d’encendre el llum de l’estança? Tinguis punt de llum o no, pots instal·lar llums i bombetes que ocuparan un espai mínim a l’interior de l’armari: tan sols obrir les portes s’encendran i podràs escollir el vestit sense necessitat d’il·luminar la resta de l’habitació. Et recomanem instal·lar llum blanca a l’interior dels armaris per poder veure el color real de les peces de roba.

El color visualitza l’organització. Els tons clars han d’anar per davant o els primers a la fila, i els foscos pel darrere o els últims a la fila. És una manera de classificar la roba que visualment funciona. I molt important: desa en vertical. Tot són avantatges. Maximitza la capacitat de l’armari i soluciona l’absència d’espai. Estalviaràs espai i aconseguiràs que aquestes peces bàsiques estiguin ben organitzades i a mà. 

Descobreix el programa d’armaris de MacMobles. Per assegurar-nos que trobes l’armari de dormitori més adequat per a tu a les nostres botigues de mobles, pots escollir entre un ampli ventall de possibilitats, colors, combinacions i mides o bé escollir crear el teu armari a mida. 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

¿Quieres que te llamemos?